RESIDENCE

Traditional stone house

RESIDENCE

Traditional stone house

Kaminia Limnos

61,80 m2

2018

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos

Daniil Nikos & Papadopoulos Konstantinos

Kaminia Limnos

61,80 m2

2018

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos

Chorianopoulos Nikos

The demolition of the old stone building was the reason for the design of a new two-storey house, with morphological influences from the original building, utilizing its old stones. The new building was placed on the street, creating an apartment on the ground floor with access from it. A staircase was designed on the sides of the building, adapted to the heights of the surrounding area. The entrance to the second apartment is through the backyard through an elevated terrace. In the yard, some planting flower beds were created, while in the rest of the area, the natural soil remained. The building, although now constructed with concrete, has retained its exterior stone, using the existing ones, thus better harmonizing with the morphological patterns of the traditional settlement.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.