RESIDENCE

Traditional residence
between the rocks

RESIDENCE

Traditional residence
between the rocks

Kontias Limnos

238,10 m2

2018

Architectural proposal

Residence

Bakali Dafni

Kontias Limnos

238,10 m2

2018

Architectural proposal

Residence

Bakali Dafni

The summer house was designed in a way adapted to the intense relief of the area, as the plot located on the border of the settlement and has rocky ground and steep slope. In order to reach the ascent by car, the parking lot was placed at the boundary of the plot in front of the municipal road. Due to the large altitude difference, a staircase was designed at the entrance to the first level, where the pool and the planted roof are located above the parking lot. At the next level and up to the back of the plot, the house with the veranda has been located. The house will consist of two volumes functionally combined. The ground floor includes the living room, the dining room and the kitchen, while the two-storey house has 4 bedrooms and their bathrooms. The stone was chosen as the material of the external masonry of the building and the walls of the surrounding area, so that it harmonizes perfectly with the natural landscape of the mountain.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.