RESIDENCE

Surf beach house

RESIDENCE

Surf beach house

Panagia Limnos

153,80 m2

2016

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos

Daniil Nikos & Papadopoulos Konstantinos

Panagia Limnos

153,80 m2

2016

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos

Daniil Nikos & Papadopoulos Konstantinos

The field is located by the sea. Inside the plot there is already a ground floor house. In extension of this and functionally combined, a new two-storey building was designed, which was placed on the sea side. In the existing building, interior arrangements are being made to create a bedroom and a kitchen. In addition, energy structure is upgraded and the final facades are adapted to the morphology of the new building.

On the ground floor of the new house was designed the living room in visual contact to the kitchen, while on the first floor was placed the second bedroom and the bathroom. Also, the two buildings are connected to each other by the creation of a single paved terrace, which is shaded by a pergola.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.