RESIDENCE

Residence with cours anglaise

RESIDENCE

Residence with cours anglaise

Kontias Limnos

67,80 m2

2022

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Residence

Bakali Dafni

Kontias Limnos

67,80 m2

2022

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Residence

Bakali Dafni

Due to the steep slope of the ground, a large part of the particular country house was placed within it. Therefore, its main natural lighting could only be achieved from one facade. For this reason, a lowered courtyard (cours anglaise) was designed at the back of the residence, in order to provide the habitants with the possibility of additional lighting, but also the feeling of having a courtyard almost inside their home. Communication with the yard is achieved through a large sliding glass window, which is connected to the living room and kitchen area. On the facade of the residence, another terrace is created parallel to it, on which a pergola with mobile vertical elements is designed to manage the sun.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.