RESIDENCE

Residence & parking lot

RESIDENCE

Residence & parking lot

Myrina Limnos

230,50 m2

2021

Architectural proposal

Residence

Bakali Dafni

Myrina Limnos

230,50 m2

2021

Architectural proposal

Residence

Bakali Dafni

The design of this particular residence was mainly based on the creation of a core, which will separate the residence from the parking area, but at the same time will allow their communication. This core was designed as a glass space between the two uses, through which one can access the basement and the terrace, without entering the other spaces. The two areas designed as two different volumes, but with the same materials and colors and with the difference that a stone volume was added to the residence at a different level, to accommodate the living room.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.