RESIDENCE

House on the hill

RESIDENCE

House on the hill

Myrina Limnos

195,20 m2

2020

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos & Machairoudis George

Daniil Nikos & Chorianopoulos Nikos

Myrina Limnos

195,20 m2

2020

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos & Machairoudis George

Daniil Nikos & Chorianopoulos Nikos

A ground-floor residential building has been designed on the field, with the main objective of harmonizing with the landscape where it is integrated. The placement of the building in this particular location was chosen due to the slopes of the ground, so as to preserve the existing diazoms and take advantage of the view. Around the perimeter of the house is created a layered space for relaxation of the interior. The facades of the house are of visible stones, both inside and outside, with the only exception of the intermediate volume, which has a plaster finish. This intermediate volume, intended to visually separate the volumes, is the entrance of the residence. Following this, a wooden pergola is built to protect the entrance and a stone-built BBQ area is created. The residence consists of a single living room – dining room – kitchen, three bedrooms, two bathrooms and a storage room.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.