RESIDENCE

Holiday home

RESIDENCE

Holiday
home

Atsiki Limnos

162,80 m2

2018

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos

Daniil Nikos & Papadopoulos Konstantinos

Atsiki Limnos

162,80 m2

2018

Permit & Supervision

Residence

Bakali Dafni

Chorianopoulos Nikos

Daniil Nikos & Papadopoulos Konstantinos

On the lowland plot located on the border of the settlement, a ground floor house was designed and in a small distance another building that includes the parking lot and the warehouse, too. A stuffed terrace is inserted between the two buildings, which allows communication between them. Also, the two building volumes are joined by a roof, which begins by covering the corridor of the house and continues ending in the building of the parking lot. As for the residence, the corridor separates the living areas from the private areas of the bedrooms and the main bathroom. The design of the two separate buildings was chosen to avoid the creation of a large ground floor volume, which morphologically would not harmonize with the other buildings in the settlement. Due to the large area of the plot, around the buildings and the paved terrace, a wall is created to delimit the configuration of the surrounding area, creating living spaces and paths.

In the policy you are reading you will find information about the Cookies we use, sometimes their use may be related to the processing of Personal Data, so we invite you to refer to the corresponding Privacy Policy, where you will find relevant information on the method of collection, processing, of their use, as well as to be informed about your rights.

Read More



Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.


Privacy Policy
Our website uses cookies. Set your privacy preferences and/or agree to the use of cookies.